Meer resultaten voor appartementencomplex te koop curacao


appartementencomplex te koop curacao
Appartementen complex Curacao te koop. Livinggoed Real Estate Curacao Facebook.
Appartementencomplex te koop! Totale opp: 2500 m2 erfpacht. Bebouwde opp: ca. Appartementen Curacao te koop! Dit appartementen complex heeft 8 appartementen en er zijn 5 appartementen in aanbouw. In Santa Rosa, vlak bij de KFC, het tankstation en de Subway, ligt dit appartementencomplex.
woning te koop
Vind curacao in Buitenland op Marktplaats.nl.
Ter overname aangeboden groot woonhuis met bescheiden appartementencomplex. Eigenaar wil na 15 jaar terugkeren naar nl ivm gezondsredenen. Hij kan het beheer niet meer voorzetten zoals hij het zou willen. Vraagprijs euro 425.000, Voor eigendomsgrond 4450 m2, groot. 20 kamers 800 m Verkoop zonder makelaar. Appartementen, villa's' en kavels in Curacao. Zoekt u naar woon, vestigings en investeringsmogelijkheden op curacao dan adviseer ik u graag. Met mijn betrouwbare netwerk op curacao en kan ik u snel van dienst zijn. Curacao biedt u, als stabiel onderdeel van het koninkrijk der nederlanden, naast een aantrekkelijk klimaat, goede fiscale en. Curacao: Apartement uit 2008 te koop.
woning te koop
App. Complex kopen Archieven athome curacao.
Nieuw appartement te koop Santa Rosa te Curacao te Koop: Nafl. Het appartement is te koop op een appartementencomplex dat volledig beveiligd is. Meerdere appartementen zijn beschikbaar. Het is dichtbij een grote supermarkt, een school en beschikt over een zwembad.
woning te koop zetten
98 x Huizen in Curaao Antillen te koop HUISenAANBOD.nl.
Resort te koop in Vul in: plaatsnaam. Bent u op zoek naar nieuwe uitdaging, wonen en werken op Curacao, dan is dit uw kans. Centraal gelegen intiem appartementen resort met uitstekend redement gelegen op 3 apparte naast elkaar gelegen percelen/Kavels.
Te Koop Property Status Simmer Real Estate. Te Koop Simmer Real Estate.
naf Twee onder 1 kap woning. Leuke 2 onder 1-kap woning te koop in Dominguito. De wijk Dominguito is geliefd door de centrale ligging, u bent dan ook binnen 5 minuten. 2 Bedrooms 1 Bathroom. Prachtig luxe appartement met prive strand. Euro Luxe appartement. Beau Rivage is een appartementencomplex aan de zuidkust van het eiland en ligt naast het gerenommeerde Avila Beach Hotel.
Appartementencomplex Els van Barneveld.
Appartementencomplex, Bedrijfspand, Kavel, Woning. Te Koop Verhuurd. Te Koop Verhuurd. Kaya Vivaldi 270 Cas Grandi. Kaya Vivaldi 270. Slaapkamers: 6 Badkamers: 6: 562. Slaapkamers: 6 Badkamers: 6: 562. Grinoli 24 Veeris Groot Piscadera. Kaya Jan Thiel 32 kvl B Jan Thiel Oud. 7 slaapkamers 5 badkamers 1040. 2 slaapkamers 1 badkamer. La Vista Resort C9. 2 slaapkamers 2 badkamers. Te Huur 8. Te Koop 34. Wonen op Curacao.
Commercieel koop RE/MAX BonBini Curacao.
Mahuma: Nieuw gebouwd modern appartementencomplex vlakbij luchthaven. Interessant investeringsobject met een verwacht vast rendement van tegen de 12%! Perfect gelegen in Mahuma Curacao vlakbij Hato luchthaven en enkele. Bekijk details Meer aanbod op abc-realtor.com. TE KOOP: PRACHTIG BUNGALOWPARK MET ZWEMBAD EN ZEEZICHT WESTPUNT.
Te koop Curacao Aanbod Livinggoed Real Estate CuracaoLivinggoed.
Te koop Curacao. Klein appartementencomplex te koop in Cu. Klein appartementencomplex te koop in CuraƧao te Mahuma, ideaal als Bed Breakfast, voor vakantieverhuur of langetermijnverhuur. Complete vrijstaande woning te koop 82. Vraagprijs: IN PRIJS VERLAAGD: Nafl. Zeer goed onderhouden vrijstaande woning te Sunset Heights te koop met 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Appartementencomplex Op Curacao te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Appartementencomplex te koop op Curacao. Appartementencomplex te koop op Curacao. 166 keer bekeken Status: Actief. Appartement of flat. 1970 tot 2000. Appartementencomplex in Curasol te koop. Curasol is een rustige wijk aan de zuidkant van het eiland. Dicht bij de wijk Blue Bay, en in de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden.

Contacteer ons