Resultaten voor domeinen onroerend goed te koop


domeinen onroerend goed te koop
Panden te koop in Maastricht Gemeente Maastricht. Panden te koop in Maastricht Gemeente Maastricht.
Panden te koop in Maastricht. De gemeente Maastricht heeft bijzondere en interessante gebouwen in haar bezit waarvoor zij op zoek is naar geïnteresseerde kopers. Let op: voor u een pand of perceel koopt, is het verstandig om te controleren of het beoogde gebruik wel is toegestaan.
seo check
In beslag genomen voorwerpen Openbaar Ministerie.
Bewaar de brief van Domeinen Roerende Zaken dus goed. Wat is beslag Wet Mulder? De politie voert deze vorm van beslag uit en is gebaseerd is op de W.a.h.v. Wet administratieve handhaving verkeersvoorschriften, ook wel Wet Mulder genoemd. Het is een dwangmiddel dat kan worden toegepast om betaling af te dwingen van alle openstaande boetes op personenautos, bedrijfsautos, motorfietsen, kentekenplichtige aanhangwagens/opleggers en brom en snorfietsen. Het buiten gebruik stellen van voertuigen is overigens niet beperkt tot voertuigen op naam van natuurlijke personen. Ook voertuigen op naam van rechtspersonen kunnen buiten gebruik worden gesteld. Er is conservatoir beslag gelegd op mijn onroerend registergoed bijvoorbeeld: woning.
deurwaarder inschakelen
Finimmoweb.
Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. is de verkoopsite van onroerende goederen van de federale overheid. Quai des Carmes 68-69., Verkoop uit de hand. Bld du Maréchal Lyautey., Verkoop uit de hand. 3 000 000. Rue de Florival 91.,
wasdroger 8 kg
Nieuw kopen Zuid Frankrijk Wonen aan de Côte Azur.
Rust, ruimte en design: contemporary villa Les Adrets de lEstérel. Cannes, Les Adrets de l'Esterel, Saint Raphaël, Frankrijk. Perceel oppervlakte 2340 m. Type Bestaande bouw, Villa, VIP selectie onroerend goed. Luxe nieuwbouw appartementen met zeezicht te koop, in Nice Fabron.
Online Marketingbureau
Vastgoed in Jávea SpainHouses.net. Aanmelden. Laatst zoekopdrachten. Favorieten. Taal wijzigen. Hoofdmenu. Hoofdmenu. Start sessie. Spaans. Engels. Duits. Frans. Italiaans. Russisch. Nederlands. Zweed
Te koop 184. Top Villas Javea. Agentschapp in Jávea. In 1998, na hebben reisde helft van de wereld en hebben ervaring opgedaan in verschillende professionele domeinen, richt ik ik in Javea. Het klimaat, het voedsel, de cultuur en de kwaliteit van leven maken Javea een select plaats om mijn woonplaats. Hebt u Zwitserse, Spaanse en Amerikaanse wortels heeft mij geleid tot master verschillende talen, Spaans, Engels, Frans, Duits en Italiaans Zwitserduits. Vijftien jaar ervaring in de onroerend goed markt ik waarborg om te lanceren dit project, genaamd Top villas Javea, met het doel van het helpen van mensen vinden hun droomhuis.
Een huis in Frankrijk zoeken.
Nederlanders.fr NL Site voor en door Nederlanders in Frankrijk, met een pagina vol woningaanbod van vooral Nederlandse particulieren. Wonen in Frankrijk De bekende Frankrijkinformatiesite van Wim Bavelaar biedt op een van haar vele pagina's' ook aan particulieren de mogelijkheid hun huis te koop te zetten. Vivastreet.fr F Een site met gratis advertenties in veel domeinen, vergelijkbaar met marktplaats.fr. Hier kan echter iedereen zo veel huizen plaatsen als hij wil. Dit betekent dat er dus ook huizen van makelaars tussen kunnen zitten ongeveer 50%. Gelukkig biedt Vivastreet de optie om alleen de huizen van particulieren te bekijken. Daarom mag de site hier in het lijstje. 3D-Immo F Heel veel advertenties, en opnieuw van heel veel makelaars. Maar net als bij Vivastreet kun je de makelaars uitfilteren om alleen het particuliere onroerend goed te bekijken.Het aanbod is dan wel een stuk magerder.
Unieke Objecten Te Koop Overzicht met unieke te koop staande objecten.
Neemt u dan contact op met Reliplan. Dit mooie kasteelvilla in Balinge staat te koop. Het heeft alles zoals een open haard, bar in huis, eigen kroeg buiten het huis, een dakterras met daar op een jacuzzi en een barbecue, wijnkelder. Het heeft ook een hele mooie uitzicht! Het object is inclusief meubilair. Heeft u vragen? Maak dan contact met Dennis Lohr. Op zoek naar iets bijzonders? Dit betreft een voormalig kerkje, in de omgeving bekend als het kerkje Jezus Leeft omdat dit boven de deur staat geschreven. Daarnaast is er ook een vrijstaande woning met een eigen entree en privé tuin. Zowel de kerk als de woning zijn goed onderhouden.
Deze rijksgebouwen en terreinen komen binnenkort te koop facto.nl Nieuws, Vastgoed en huisvesting.
Komende jaren verwacht het Rijksvastgoed nog meer overtollig vastgoed, waaronder rijksgebouwen, te verkopen. Het terrein van de Bijlmerbajes in Amsterdam staat te koop om daar een nieuwe stadswijk te bouwen. Het voormalig vliegveld Valkenburg bij Katwijk komt beschikbaar voor woningbouw op termijn 5.000 woningen.
Vastgoed van en voor het Rijk Rijksvastgoedbedrijf.
Projecten in uitvoering. Kei, magazine van het Rijksvastgoedbedrijf. Onze gebouwen en terreinen: wat is er binnenkort te koop of te pacht, aan welke projecten werken we. Onze expertise en diensten. Hoe we werken: Over BOEI-inspecties, BIM, Duurzaamheid, Veiligheid, Herbestemmen, Verhuren, Verkopen.
Gebouwen te koop Gemeente Hoogeveen.
Home / Wonen en Leven / Bouwen en kopen / Gebouwen te koop. Gebouwen te koop. Overzicht van gemeentelijke gebouwen die te koop staan. Heeft u interesse in een pand? Neem dan contact op met het team Vastgoed van de gemeente via 14 0528.

Contacteer ons