Resultaten voor domeinen onroerend goed te koop


domeinen onroerend goed te koop
Woningen en bedrijfspanden van Staatsbosbeheer.
Hieronder vindt u de woningen en bedrijfspanden die we op dit moment te koop of te huur aanbieden. De ingebruikgeving verloopt altijd via een makelaar. Wilt u meer informatie of een bezichtiging, neem dan contact op met de betrokken makelaar.
blussers
Landhuizen te koop Internationaal onroerend goed Immoulin group.
Aanbod onroerend goed. Internationaal onroerend goed gespecialiseerde makelaars. Onroerend goed verkopen. Villa Appartementen Penthouse Landhuis Molen Herenhuis Nieuwbouw Boerderij Hotel Bouwgrond Kasteel. Aan de kust Golf Jachthaven Paarden Wijngaard BB Ski Nieuwbouwproject. Landhuis te koop Internationaal onroerend goed. 1.368 objecten gevonden.
begrafenis
Vastgoed van en voor het Rijk Rijksvastgoedbedrijf.
Nieuws en activiteiten. Onze gebouwen en terreinen: wat is er binnenkort te koop of te pacht, aan welke projecten werken we. Expertise en Diensten. BOEI-inspecties, BIM, Duurzaamheid, Veiligheid, Herbestemmen, Zaken doen met. Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid.
gordijnstof
Te koop Vastgoed Rijksvastgoedbedrijf.
In eerste instantie polst het Rijksvastgoedbedrijf of andere overheden hiervoor belangstelling hebben. Als dat niet het geval is, kunnen we het vastgoed verkopen aan derden. U vindt hier, in alfabetische volgorde, een deel van het te koop staande vastgoed aan derden.
Exclusief en authentiek onroerend goed te koop Immoulin Group.
We nemen nu vrijwel al het werk uit handen om uw objecten een unieke plaats te geven op onze webdomeinen. Klik hier voor het aanvragen van meer informatie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Sterke internationale belangstelling van kopers en verkopers sinds 2003. Een overzichtelijke onroerend goed service zonder poespas. Schoon portaal zonder gerichte externe advertenties. Ter bescherming van persoonlijke veiligheid worden er standaard geen privéadressen getoond in de listings. Sterk beveiligde website infrastructuur. Sterke statistieken op bezoekers per object voor het hogere segment onroerend goed. Websites geoptimaliseerd voor PC, Tablet en Smartphone gebruik. Advertenties zichtbaar en vindbaar op meerdere Immoulin groep websites. Verkoop of koop uw woning, kasteel, appartement in binnen en buitenland via Immoulin Group.
Rijksvastgoed te koop via openbare inschrijvingen verkoopsite.
Bouwkavel Dokter van Zeelandstraat 8 te Leidschendam. Dokter van Zeelandstraat 8 te Leidschendam. Registreer u nu en blijf op de hoogte van nieuw aanbod in uw regio. Tevens kunt u door registratie snel en eenvoudig meer informatie downloaden en een biedboek bestellen.
Unieke Objecten Te Koop Overzicht met unieke te koop staande objecten.
Klooster Elsendael Boxmeer betreft een unieke belegging, bestaande uit een volledig gerenoveerd 17e eeuws kloosterpand, parkeerterreinen, schitterende tuinen, ondergrond, erf, boerderij en Fins tuinhuis. Het klooster is zowel te koop in verhuurde staat of leeg op te leveren. Het oorspronkelijke bouwjaar is ca.
Welkom bij Domeinen Roerende Zaken.
Domeinen Roerende Zaken DRZ vertegenwoordigt de Staat als eigenaar van roerende zaken. DRZ is een directie van het ministerie van Financiën. DRZ is de wettelijke bewaarder van in beslag genomen goederen. Daarnaast is DRZ bij wet aangewezen om overtollige rijksgoederen te verwerken.
Binnenkort te koop Vastgoed Rijksvastgoedbedrijf.
In eerste instantie polst het Rijksvastgoedbedrijf of andere overheden hiervoor belangstelling hebben. Als dat niet het geval is, kunnen we het vastgoed verkopen aan derden. U vindt hier, in alfabetische volgorde, een deel van het binnenkort te koop staande vastgoed aan derden.
Nieuwe website voor Domeinen Onroerende Zaken Nieuwsbericht Rijksoverheid.nl.
Nieuwsbericht 10-09-2008 1200.: Overtollig rijksvastgoed dat bij openbare inschrijving wordt verkocht, is vanaf 10 september te vinden op de nieuwe website van de dienst Domeinen Onroerende Zaken. Het te verkopen vastgoed staat met foto en korte beschrijving op de website.

Contacteer ons