Op zoek naar horeca te koop canarische eilanden?


horeca te koop canarische eilanden
Bar te Koop in Playa del Inglés 19.995 Casas en Gran Canaria Uw Nederlandse makelaar op Gran Canaria. Vind huizen en bedrijven op Gran Canaria. huur en koop woningen RefID: 1004.
Huizen te huur op Gran Canaria. Apartementen te huur in Playa del Inglés. Huizen te koop op Gran Canaria. Koophuizen in Maspalomas. Bedrijven ter overname in Playa del Inglés. Huizen te koop in Puerto Rico. Huizen in Vecindario. Wie wil je contacten? Contact Casas en Gran Canaria Website.
appartement te huur denderleeuw
Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het kopen en verkopen, huren en verhuren van bedrijfsvastgoed, bedrijfsruimte, bars en restaurants in Gran Canaria, Spanje.
Er zijn ongeveer 15/20 meter van het strand. Vanaf het terras uitzicht op de groene omgeving en het strand. Ref N: 3240 Playa, Lopend en geopend nederlands restaurant in een winkelcentrum te koop in het hart van Playa del Ingles.
appartement te huur denderleeuw
Caf te koop in Benidorm, Costa Blanca, Spanje.
Caf te koop in Benidorm, Spanje. Zeer populair caf waar ook snacks geserveerd worden. Draait het hele jaar door. Gelegen aan het strand met terras. 2 grote opbergruimtes. Inclusief: kofiemachine, koelkast, diepvriezer, 2 flessenkoelers, computer met internet toegang, kookfornuis met 6 pitten en oven, professionel friteuses, 3 magnetrons, vaatwasser.
lenen simulatie
werken in de zon in je eigen restaurant op Gran canaria!
Horeca overname Verkocht. Te Koop Status. In verkoop gekomen dit mooie Restaurant op Gran canaria op de boulevard in Palma, direct aan het strand en op A1 locatie staat dit mooie Restaurant met een 45 tal zitplaatsen met open keuken, en beneden nog eens 15 zitplaatsen waar tevens de toiletten zijn gesitueerd.
Café/Restaurant/Nightclub Te koop Spanje: de beste advertenties voor te koop staand vastgoed Realigro.nl.
Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Spanje. Spanje, Alicante, ORIHUELA, Lo Montero 7. Spanje, Cadiz, San Roque, Ribera de la TENCA, 48 SOTOGRANDE. Spanje, Barcelona, Barcelona, L'hopitalet' de llobregat.
Het aanbod horeca-objecten in Spanje Horecasite.
Gezocht: Bed Breakfast in Spanje. Wij zijn op zoek naar een Bed Breakfast in Spanje om te pachten met eventueel de optie tot huurkoop.Onze opdrachtgever is op zoek naar een Bed. Aangeboden door: VMH Horecamakelaars Hoofdkantoor. Traspaso te koop Costa Blanca.
Caf te Gran Canaria ter overname aangeboden HorecaMarktplein.nl.
Caf De Vrijbuiter is een begrip in het Goe 30 nov 17 Goes, ZL INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag. Caf in Delft te koop dichtbij Station Delft Centrum Caf de Sport is een begrip in Delft, een ouderwets caf waar gezelligheid geen tijd kent. De vaste basis voor 2 carnavalsverenigingen en een aantal dart teams. Huidig ondernemer wil graag wat meer van de wereld zien waardoor ze nu het caf willen verkopen. Het caf heeft in de kelder een keukentje en een grote opslagruimte met kelderbier. Op de be 17 nov 17 Delft, ZH INV/GW: 59.000 Huur: 1.725 /mnd. Koffiehuis Lunchroom Caf, drukke winkelstraat Schevenin RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Koffiehuis Lunchroom Caf, drukke winkelstraat Scheveningen.
Handelszaken te koop in Spanje, het starten van een eigen zaak.
Wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte handelszaak voor u, van het soort zaak, de ligging, tot het afhandelen van de nodige paperassen. We hebben een aantal handelszaken geselecteerd, maar gaan aan de hand van uw criteria op zoek naar uw eigen zaak. Laatste nieuwe handelszaken te koop.

Contacteer ons