Zoeken naar horeca te koop canarische eilanden


horeca te koop canarische eilanden
werken in de zon in je eigen restaurant op Gran canaria!
Horeca overname Verkocht. Te Koop Status. In verkoop gekomen dit mooie Restaurant op Gran canaria op de boulevard in Palma, direct aan het strand en op A1 locatie staat dit mooie Restaurant met een 45 tal zitplaatsen met open keuken, en beneden nog eens 15 zitplaatsen waar tevens de toiletten zijn gesitueerd.
te koop in tenerife
Het aanbod horeca-objecten in Spanje Horecasite.
HZ 2016 11. Te koop mooi en goedlopend restaurant met een zeer goede reputatie aan de Costa Blanca, direct gelegen aan de golfbaan. Restaurant; 155m 2. Aangeboden door: HORECAMAKELAAR EU. The Sands Bar Altea Spanje VERKOCHT. Altea, Comunidad Valenciana. Ter Overname aangeboden Gewijzigde overnamevoorwaarden The Sands Bar, Altea Spanje Altea is een gemeente en stadje in Spanje, gelegen. Café-bar-zaal; 130m 2. Aangeboden door: SAB Horeca Vastgoed.
lening
Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het kopen en verkopen, huren en verhuren van bedrijfsvastgoed, bedrijfsruimte, bars en restaurants in Gran Canaria, Spanje.
Er zijn ongeveer 15/20 meter van het strand. Vanaf het terras uitzicht op de groene omgeving en het strand. Ref N: 3240 Playa, Lopend en geopend nederlands restaurant in een winkelcentrum te koop in het hart van Playa del Ingles.
persoonlijke lening
Handelszaken te koop in Spanje, het starten van een eigen zaak.
Wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte handelszaak voor u, van het soort zaak, de ligging, tot het afhandelen van de nodige paperassen. We hebben een aantal handelszaken geselecteerd, maar gaan aan de hand van uw criteria op zoek naar uw eigen zaak. Laatste nieuwe handelszaken te koop.
Bar te Koop in Playa del Inglés 19.995 Casas en Gran Canaria Uw Nederlandse makelaar op Gran Canaria. Vind huizen en bedrijven op Gran Canaria. huur en koop woningen RefID: 1004.
Huizen te huur op Gran Canaria. Apartementen te huur in Playa del Inglés. Huizen te koop op Gran Canaria. Koophuizen in Maspalomas. Bedrijven ter overname in Playa del Inglés. Huizen te koop in Puerto Rico. Huizen in Vecindario. Wie wil je contacten? Contact Casas en Gran Canaria Website.
Caf te koop in Benidorm, Costa Blanca, Spanje.
Caf te koop in Benidorm, Spanje. Zeer populair caf waar ook snacks geserveerd worden. Draait het hele jaar door. Gelegen aan het strand met terras. 2 grote opbergruimtes. Inclusief: kofiemachine, koelkast, diepvriezer, 2 flessenkoelers, computer met internet toegang, kookfornuis met 6 pitten en oven, professionel friteuses, 3 magnetrons, vaatwasser.

Toerisme, recreatie en horeca. Vervoer en logistiek. Woning en projectinrichting. Ceuta en Melilla. Imaginea productora audiovisual. Iman Temporing ETT S.L. Immorent Canarias Real Estate. Incentives Barcelona S.A. Independent Property Search Tenerife. InfoSecurity Baseline Services. print de volledige lijst. Immorent Canarias Real Estate. Immorent Canarias Real Estate Uw onroerend goed makelaar in Gran Canaria Hier vind u Onroerend goed dat te koop word aangeboden in gran Canaria Onroerend goed dat te huur word aangeboden in Gran Canaria Overwinteren in Gran Canaria Bedrijven die ter overname worden aangeboden Investment onroerend goed Bent u gewoon op zoek naar een Vakantiewoning of wil u Investeren in onroerend goed.
Caf te Gran Canaria ter overname aangeboden HorecaMarktplein.nl.
Caf De Vrijbuiter is een begrip in het Goe 30 nov 17 Goes, ZL INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag. Caf in Delft te koop dichtbij Station Delft Centrum Caf de Sport is een begrip in Delft, een ouderwets caf waar gezelligheid geen tijd kent. De vaste basis voor 2 carnavalsverenigingen en een aantal dart teams. Huidig ondernemer wil graag wat meer van de wereld zien waardoor ze nu het caf willen verkopen. Het caf heeft in de kelder een keukentje en een grote opslagruimte met kelderbier. Op de be 17 nov 17 Delft, ZH INV/GW: 72.500 Huur: 1.725 /mnd. Koffiehuis Lunchroom Caf, drukke winkelstraat Schevenin RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Koffiehuis Lunchroom Caf, drukke winkelstraat Scheveningen.
Huizen en appartementen Bedrijven te koop, overnames.
Bedrijven Horeca te koop. Toepassen Filters verwijderen. Onroerend goed Bedrijven te koop, overnames. Marbella Verkoop hoek duplex penthouse 795.000 Málaga Onroerend goed te koop. Een familie corner penthouse met alle privacy die men wenst op La Quinta Golf. Uitzichten zijn fantastisch. Links de berg Concha die rose kleurt bij o. Instapklare bar te koop schitterende locatie! 130.000 Alle regio's' Bedrijven te koop, overnames. Instapklare kleine bar-koffiehuisje met terras, patio en klein studio appartement, volledig vernieuwd met alle nodige vergunningen, fris en modern int. Feestcafe Shooters, feestcafe op Canarische Eiland GC 120.000 Gran Canaria Bedrijven te koop, overnames. Te koop, Feestcafe Shooters op Gran Canaria, in winkel centrum Plaza in Playa del Ingles, recent verbouwd voor nieuwe vergunning2017, capaciteit 350.

Contacteer ons