Zoeken naar bijzonder onroerend goed te koop


bijzonder onroerend goed te koop
De meest bijzondere te koop staande huizen ClassyLifeClassyLife.
Ergens in de video die wij voor je uitkozen uit het immense aanbod op www.vimeo.com, zegt hoofdrolspeler Chris Dahl-Bredine Youve to do what you love. Hij heeft zó gelijk. Het leven is te kort en te waardevol om niet te doen wat je leuk vindt of waarin je echt goed bent.
bouwvallen te koop
Stadsmakelaar, aanbod panden en kavels Gemeente Zwolle.
27 juni 2015. De gemeente Zwolle zoekt één koper / investeerder voor een vastgoedportefeuille bestaande uit 10 objecten. Vastgoed te koop. Vastgoed te huur. Kavels te koop. Te koop: acht prachtige kavels in De Plantage. Te Koop: Vastgoedportefeuille van 10 objecten.
onroerend goed te koop
Vastgoed.
Deze gronden en de veelal bijzondere gebouwen willen wij op een verantwoorde wijze een nieuw leven geven. Online kunt u nu kennis maken met deze objecten en kunt u middels het belangstellingsformulier uw interesse aan ons kenbaar maken. Op termijn in de verkoop. Te koop en/of te huur.
pretecho den bosch
Bijzondere Huizen Makelaars in bijzondere huizen.
Mocht er nog een makelaar in deze lijst ontbreken, dan kun je deze toesturen naar bijzonderehuizen@outlook.com. Daarnaast kun je Bijzondere Huizen volgen op Facebook. bijzonder huis te koop. op zoek naar een huis. makelaar in bijzondere huizen. makelaar top 20. bijzonder onroerend goed.
Kerken makelaars. Specialist in herbestemmen en taxeren van kerken, kloosters en scholen! Reliplan.
Staat het geschikte pand niet bij ons op de site, neem dan met ons contact op. Wij gaan graag op zoek naar het door u gewenste pand of bieden u een geschikte pand aan wat wij in portefeuille hebben. Arjan van de Ruit.
Bijzondere huizen te koop in Steenfabriek De Bunswaard BOEi.
Overige gebouwen op het terrein zoals de vormelingenloods, het pershuisje en de haaghutten zijn inmiddels gesloopt. Bijzondere huizen te koop door herbestemming. Om de historische sfeer van de oude fabriek te laten herleven zal de komende jaren een aantal karakteristieke elementen van het complex worden herbouwd, waaronder de vormelingenloods en het pershuisje.
Monumentale panden te koop.
Monumenten te koop. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bel ons op het nummer 0416-671 700 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ik had vanaf het eerste moment een zeer prettig en persoonlijk contact. Al direct tijdens een eerdere bezichtiging was er een vertrouwensband lees meer. Hofstaete Monumenten is een erfgoed en monumentenmakelaar in exclusief en monumentaal onroerend goed.
Panden te koop in Maastricht Gemeente Maastricht.
Hintzenstraat ong Te koop object gelegen aan de Hintzenstraat te Maastricht. Cannerweg 2 Te koop, een karakteristieke hoekwoning, gelegen aan de Cannerweg 2 te Maastricht. Cannerweg 4 Te koop een karakteristieke tussenwoning, gelegen aan de Cannerweg 4A en B te Maastricht.
Unieke Objecten Te Koop Overzicht met unieke te koop staande objecten.
Klooster Elsendael Boxmeer betreft een unieke belegging, bestaande uit een volledig gerenoveerd 17e eeuws kloosterpand, parkeerterreinen, schitterende tuinen, ondergrond, erf, boerderij en Fins tuinhuis. Het klooster is zowel te koop in verhuurde staat of leeg op te leveren. Het oorspronkelijke bouwjaar is ca.
Redres de erfgoedexpert.
BENT U OP ZOEK NAAR BIJZONDER VASTGOED. STILLE VERKOOP CREATIEVE. KANTOORRUIMTE 58 Monumentaal 23 Buitenland 22 Industrieel 22 BB en Horeca 9 Moderne architectuur 37 Landelijk 18 Maatschappelijk 23 Herontwikkeling 7 Vintage 8 Religieus TOPSEGMENT. De erfgoedexpert van Nederland. Te koop: Tienakker 1 te Wijchen Voormalige kloosterkapel te koop Tienakker 1 te Wijchen Te koop: Molen De Koe te Veere Te koop: Molen De Koe, Warwijcksestraat 16 Veere Te koop: Middelweg 26 te Opmeer Kerkje te koop: Middelweg 26 te Opmeer Te koop: Kolderveen 26c te Nijeveen Loft te koop Kolderveen 26c te Nijeveen De Purmerendse Kaaswaag Kaasmarkt 16 Purmerend Landelijk wonen met prachtig uitzicht in Aarlanderveen Aarlanderveen Kerkvaartsweg 1 Graansilo en remise te koop in Bad Nieuweschans Verlengde Hoofdstraat 3a 9693 AB Bad Nieuweschans.

Contacteer ons