Op zoek naar verhuurd onroerend goed te koop?


verhuurd onroerend goed te koop
Verhuurd onroerend goed Nederland voor overname Bedrijfsruimten voor overname Bedrijf verkopen.
Te koop aangeboden. Te koop gevraagd. Missie en visie. Verhuurd onroerend goed. Te koop gevraagd. Homepage / Archief / Verhuurd onroerend goed. Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Bekijk ons actuele aanbod hier. Soort bedrijf: Beleggingsobject. Omzet indicatie: Vertrouwelijk.
makelaardij hoekstra leeuwarden
Vind beleggingspand te koop op Marktplaats.nl.
Huis te koop? Direct verkochtu kunt direct uw huis verkopen aan cvb vastgoed op een transparante, betrouwbare, voordelige en makkelijke manier: zonder bijkomende kosten, ons bod is gegarandeerd uw netto bedrag officiële afhandeling via de notaris binnen enkele dagen geregeld ook verkoop met winstdeling. Zorgeloos Beleggingspand ideaal voor de beginnende belegger. Goed onderhouden beleggingspand recent geschilderd en voorzien van nieuw geïsoleerd dak. Gelegen op 555 m2 eigen grond. Woning is langdurig verhuurd voor 6.780 Kale huur, een vastgoedbeheerder verzorgt contact met huurder en draagt huur maandelijks af.
verhuurd huis verkopen
Verhuurde staat Trovit.
Soortgelijke zoekopdrachten verhuurde" staat: slechte staat., verhuurde staat pand., verhuurde staat appartementen., Jaap.nl 30 dagen geleden. Wichard Van Pontlaan, 6824 GJ Arnhem. 6824 GJ, Arnhem, Gelderland. Te koop in verhuurde staat! Te koop aangeboden in verhuurde staat. Verhuurd aan drie studenten.
makelaardij hoekstra leeuwarden
Investeren.
De verhuurmarkt kent echter veel regels en valkuilen, om tot een maximaal rendement te komen, dienen eigenaars goed op de hoogte te zijn van het regelgevend klimaat in Nederland. Perfect Housing biedt de volgende diensten aan beleggers die overwegen onroerend goed woningen aan te kopen om dit vervolgens te verhuren.:
makelaardij hoekstra leeuwarden
Uw beleggingspand koopt/verkoopt u via Beleggingspanden.nl.
Geachte belegger, Vanaf vandaag is het beleggingspand gelegen aan de Mariaplein 6 te Veldhoven aangemerkt met de status verkocht. 27 augustus 2018. Vacature: Beleggingsmakelaar bij Beleggingspanden.nl. Beleggingspanden.nl is op zoek naar een fijne en gemotiveerde collega makelaar in vastgoedbeleggingen voor 40 uur in de week op.
makelaardij hoekstra leeuwarden
Verhuurde huizen in Nederland funda.
Verhuurd 38.638 Resultaten. Terug 38.638 resultaten. Toon 38.638 resultaten. Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7. Makelaar in de buurt. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
verhuurd huis verkopen
Woningen woning verhuurde staat Mitula Woning.
Hilversum, Noord Holland Te Koop Hoekwoning 175 m. Deze woning is verhuurd voor onbepaalde tijd en wordt in verhuurde staat verkocht. Deze karakteristieke op hoek gelegen jaren dertig herenhuis. 2018 van Jaap. Op de kaart bekijken. Vergelijkbare woningen: Hoekwoning hilversum.
kamer verhuren
Beleggingspand te koop De Bedrijfsmakelaar.nl.
Dit is ideaal voor wanneer de vraagprijs is gewijzigd of wanneer u meer of betere foto's' heeft. Wilt u meer dan één beleggingspand te koop aanbieden? Voor makelaars bieden we enkele voordelen. Wanneer u lid wordt als partner van ons, dan profiteert u van diverse voordelen. We hebben twee mogelijkheden voor u.: Business: 65 per maand. Professional: 110 per maand. Als u voor het Business pakket kiest, dan kunt u 15 bedrijfsobjecten plaatsen. Bij het Professional pakket is dat een onbeperkt aantal. Bij beide pakketten wordt u vermeld in het overzicht van onze partners en krijgt u inzicht in de bezoekersstatistieken. Het verschil tussen deze pakketten is dat u bij het Professional pakket een video krijgt op basis van de fotoâs. Deze wordt doorgelinkt op YouTube. Ook ontvangt u aanvragen van partijen die onroerend goed willen verkopen.
makelaardij hoekstra leeuwarden
Beleggingspanden te koop beleggingsobjecten huurwoningen te koop verhuur kopen Tweelwonen Nederland Appartementen en Woningverhuur.
Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn ook gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed. Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 5% 8% netto realistisch.
makelaardij hoekstra leeuwarden

Contacteer ons