Meer resultaten voor verhuurd onroerend goed te koop


verhuurd onroerend goed te koop
Woningen woning verhuurde staat Mitula Woning.
Eengezinswoning In Terneuzen. Terneuzen, Zeeland Te Koop Eengezinswoning 85 m. Eenvoudige woning in verhuurde staat op 63 m2 eigen grond, inhoud 265 m3 en 85 m2 vloeroppervlak. De woning is verhuurd voor 550 per maand. 1 dag, 13 uur geleden van Jaap.
onroerend goed te koop
Verhuurd Onroerend goed te Koop Horecasite.
Verhuurd Onroerend goed te Koop. Verhuurd Onroerend goed te Koop. Chinees / Wok restaurant. Foto's' 1 fotos. Chinees / Japans Restaurant, gelegen aan de rand van het centrum in Waalwijk Dit onroerend goed is in een verhuurde staat en wordt verkocht.Met een totale grondoppervlakte van ca.
kamertje verhuren
Verhuurd onroerend goed Nederland voor overname Bedrijfsruimten voor overname Bedrijf verkopen.
Te koop aangeboden. Te koop gevraagd. Missie en visie. Verhuurd onroerend goed. Te koop gevraagd. Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Bekijk ons actuele aanbod hier. Soort bedrijf: Beleggingsobject. Omzet indicatie: Vertrouwelijk. Resultaat voor belasting: Vertrouwelijk. Indicatie overnamebedrag: Vertrouwelijk.
tafelzijl
Bedrijfs Onroerend goed Belegging Marktplaats.nl.
780M die volledig is verhuurd. Het grootste deel is voor bijna 10 jaar verhuurd aan een solide huurder en voor het overige deel zitten er kleinere bedrijven in maar hiervoor is een. Kantoorruimte 780 m. Van der Meijden Vastgoed. BeleggingspandRotterdam TE KOOP: Beleggingen te Rotterdam. Wenst u te beleggen in onroerend goed?
bouwkundig rapport aftrekbaar
Uw beleggingspand koopt/verkoopt u via Beleggingspanden.nl.
Verkocht: Beleggingspand te De Bilt. Geachte belegger, Vanaf vandaag is het beleggingspand gelegen aan de Burgemeester de Withstraat 62 te De Bilt aangemerkt met de status. 16 april 2018. De eerste 360 graden foto's' van het kantoor zijn een feit!
Te koop aangeboden: goed verhuurd beleggingspand in Beilen Vastgoedjournaal.nl.
Te koop aangeboden: goed verhuurd beleggingspand in Beilen. Een interessant beleggingsobject wordt aangeboden in het centrum van Beilen. Het betreft een vestiging van Zeeman en een viswinkel. Het pand bestaat uit twee zelfstandige winkelruimten van respectievelijk ca. 187 m en ca.
Te koop gevraagd huizen en beleggingen Brussé Vastgoed.
Wilt u een woning, bedrijfspand, belegging, verhuurd onroerend goed of uw huis snel verkopen? Elk serieus aanbod is van harte welkom en wordt met discretie behandeld. Neem gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren. Te koop gevraagd.
Pand kopen om te verhuren: Doe-het-zelf of sleutel-op-de-deur oplossing?
4 Voordelen van doe-het-zelf en de moeilijkere weg. 4.1 Financiering verhuurd onroerend goed via hefboom. 4.2 Beperktere volatiliteit. 4.4 Problemen met de locatie. 4.6 Problemen met huurders. 5 Pand kopen om te verhuren in een notendop. Wat zijn sleutel-op-de-deur opbrengsteigendommen? Er is tegenwoordig een groot aanbod sleutel-op-de-deur opbrengstpanden verkrijgbaar op de vastgoedmarkt. Talrijke vastgoedpromotoren trachten hiermee in te spelen op de huidige economische conjunctuur en de lage intresten. Het gaat om bedrijven die zich specialiseren in de renovatie van oude huizen of appartementen om ze daarna te verhuren. Van zodra de opbrengstpanden aantoonbare opbrengsten hebben, worden ze als sleutel-op-de-deur opbrengsteigendommen te koop aangeboden.
Beleggingspand te koop De Bedrijfsmakelaar.nl.
Dit is ideaal voor wanneer de vraagprijs is gewijzigd of wanneer u meer of betere foto's' heeft. Wilt u meer dan één beleggingspand te koop aanbieden? Voor makelaars bieden we enkele voordelen. Wanneer u lid wordt als partner van ons, dan profiteert u van diverse voordelen. We hebben twee mogelijkheden voor u.: Business: 65 per maand. Professional: 110 per maand. Als u voor het Business pakket kiest, dan kunt u 15 bedrijfsobjecten plaatsen. Bij het Professional pakket is dat een onbeperkt aantal. Bij beide pakketten wordt u vermeld in het overzicht van onze partners en krijgt u inzicht in de bezoekersstatistieken. Het verschil tussen deze pakketten is dat u bij het Professional pakket een video krijgt op basis van de fotoâs. Deze wordt doorgelinkt op YouTube. Ook ontvangt u aanvragen van partijen die onroerend goed willen verkopen.
Verhuurde staat Trovit.
Te koop aangeboden in verhuurde staat. Verhuurd aan drie studenten. Vraagprijs: 119.500 Voor meer. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Fatimaplein, 10 6151 AX Munstergeleen. 6151 AX, Munstergeleen, Sittard-Geleen, Limburg. Tussengelegen woning met 3 slaapkamers. In verhuurde staat Dit interessante object is in verhuurde staat en uitermate geschikt voor een. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Viergrenzenweg, 72 6291 BX Vaals. 6291 BX, Vaals, Limburg. In verhuurde staat appartement gelegen op de begane grond met tuin. Vraag naar de verdere gegevens betreffende de verhuurde staat. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Bleijerheiderstraat, 38 6462 AK Kerkrade. 6462 AK, Kerkrade, Limburg. Finsafe Makelaardij biedt aan: Beleggingspand in verhuurde staat. Dit pand verkeerd is verhuurde staat. De indeling is als volgt: Kelder: Het. Rapporteren Bekijk huis. DHVC 13 dagen geleden. Anne Frankstraat 124, 5912 HH Venlo. 5912 HH, Venlo, Limburg. Goed onderhouden ruim 3-kamer appartement in verhuurde staat nabij het centrum van Venlo.

Contacteer ons