Op zoek naar horeca onroerend goed te koop?


horeca onroerend goed te koop
Duijn Horecamakelaars.
Hoeklocatie Casco Plus Amsterdam Zuid. ter overname: aan de Prinsengracht 188 te Amsterdam. Kiosk op het Surinameplein. OG te koop: Eetcafé met bovenwoning in Diemen. Koffie, broodjes en ijswinkel aan de drukke Amsterdamse Kalverstraat. Tijdelijk horeca object studentenwijk Amsterdam Oost.
onroerend goed te koop
Horeca Nederland Zoek horeca funda in business.
Ook goed om te weten: funda en derde partijen plaatsen tracking cookies om advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren. Door middel van deze tracking cookies kan dan ook je internetgedrag worden gevolgd. Door deze melding te sluiten, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.
leren handschoenen dames
Horecahuis Limburg En nog een WordPress site.
Bekijk direct het te koop of te huur staande aanbod op onze website. Wij helpen u graag! Waar kunnen wij u mee helpen? Bekijk hieronder onze diensten. Het nieuwste aanbod. De nieuwste objecten uit ons aanbod. WILT U MEER INFORMATIE?
doosje
Hotel te koop Adhoc Horecamakelaars.
Home Hotel te koop. Hotel te koop. Adhoc horeca makelaars is specialist in onderhandelingen tussen kopende en verkopende partijen in horeca onroerend goed. Wij helpen u graag bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur of taxatie van uw horecabedrijf. Hotel te koop?
bouwkundige keuring als ontbindende voorwaarde
Horeca te koop.
Horeca te koop. Overzicht horeca te koop bij Bruggeman Bedrijfsmakelaardij. Bed Breakfast met zwembad in tropische tuin. Bed Breakfast met zwembad in tropische tuin, gelegen op prima locatie nabij badplaats Renesse en de Zeeuwse kust. Vraagprijs onroerende zaak.: Restaurant met bovenwoning.
VDS Horeca. VDS Horeca.
Nieuw in ons aanbod.: ID1802: NU UIT FAILLISSEMENT: 2x Horecaruimte Café Restaurant in Almere Buiten. ID3046: Strandpaviljoen in Hoek van Holland te koop. ID: 4055 Restaurant/ Club op een zeer drukke route naar het centrum. ID: 2028 Mooie horecalocatie in het Bezuidenhout.
Klaassen.
In de dorpskern van Kortgene, is vlakbij de levendige haven deze brasserie gelegen.Kortgene geniet al vele jaren bekendheid om zijn mooie jachthaven, gezellige horeca en de vele toeristen die deze omgeving op waarde weten in te schatten. Info: Horecamakelaar Bart Brinkman, 06-53960241. Dennendreef 5, Boxtel. In het buitengebied van Boxtel is Recreatiepark Dennenoord gelegen. De eigenaar van dit park biedt de horecagelegenheid en hotel die aan dit park gelegen zijn te huur aan. Het betreft een ruim opgezette horecaruimte met grote open verkoopruimte, twee zalen, een fitnessruimte en saunaruimte. Het hotel bestaat uit 9 hotelkamers en een suite. Nadere informatie: Horecamakelaar Michael Klaassen, 06-532 989 25. Annastraat 3, Naarden. Restaurant Mixit te Naarden-Vesting. Midden in het pittoreske Naarden-Vesting, aan de voet van de Grote Kerk, is Mixit gevestigd. Info: Horecamakelaar Joey Hehamahua, 06-11744732. Stadsring 146, Amersfoort. Gelegen op een zeer prominente toplocatie in de binnenstad van Amersfoort, is dit de specialist in goed belegde broodjes, ijs en lekkere snacks.
Gehele aanbod VMH Horeca makelaars.
VMH3-3000 Koop HORECA PIET PLEZIER Oisterwijk perceel 6840 m2. VMH3-3000 Multifunctioneel horecacomplex PIET PLEZIER Oisterwijk met vele mogelijkheden nieuwbouw bijv. Hotel, indoor speelhal. VMH3-3000 Multifunctioneel horecacomplex PIET PLEZIER Oisterwijk met vele mogelijkheden nieuwbouw bijv. Hotel, indoor speelhal met. Te koop met B.O.G. VMH5-2443 Partycentrum Concordia in Noord-Scharwoude. Te koop met onroerend goed aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Party/zalen-centrum Concordia in Noord-Scharwoude, bestaande.
Procedure bij de verkoop van een horecabedrijf.
Plan van aanpak. De ondernemer doet er verstandig aan een kritische analyse op zijn onderneming los te laten en een strategisch plan van aanpak voor de bedrijfsoverdracht op te stellen, zodat hij / zij weet wat hij / zij precies te koop aanbiedt en in welke richting er een koper gezocht moet worden. Dit plan maakt de informatie concreet en toegankelijk voor medewerkers, adviseurs en mogelijke kopers. Het plan van aanpak bestaat in ieder geval uit.: De sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen van het bedrijf. Maatregelen om de doelstellingen te realiseren. de winstverwachting voor de lange termijn. De ondernemer kan verschillende doelen nastreven bij de verkoop. Dit kan bijvoorbeeld de continuïteit van het bedrijf of een maximale verkoopprijs zijn. Een aantal mogelijkheden.: Verkoopt de ondernemer alleen de exploitatie of ook het onroerend goed?
Portfolio Image Rotator by Soh Tanaka.

Contacteer ons